OVER ONS

INVERMA machineverhuur is een energiek en moderne onderneming gevestigd in Wevelgem.

Inverma: Uw Partner voor Machineverhuur in België en Nederland

Als professional in de bouwsector ben ik mij ervan bewust dat efficiëntie en betrouwbaarheid twee pijlers zijn die het succes van een project bepalen. Dat is waar Inverma, gevestigd in Wevelgem, West-Vlaanderen, het verschil maakt. Wij zijn een bedrijf met een stevige voetafdruk in België en Nederland, gerespecteerd om onze professionele aanpak en de kwaliteit die we leveren. Onze missie is eenvoud om het werkproces van onze klanten efficiënter en gemakkelijker te maken. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan machines die onmisbaar zijn voor infrastructuurwerkzaamheden.

Wat Maakt Inverma Uniek?

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons unieke verhuurmodel biedt zowel de optie om machines te huren met of zonder operator. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen op basis van wat uw project nodig heeft. Bovendien garanderen wij dat de door u gehuurde apparatuur snel en efficiënt op uw locatie geleverd wordt, compleet met een hoogstaande service en betalingsopties die afgestemd zijn op uw budget.

Hieronder vindt u een overzicht van de machines die wij aanbieden:

Type MachineKenmerkenBeschikbaarheid
HoogwerkersVeilig werken op hoogteMet/zonder operator
Brekers/ShreddersEfficiënt vergruizen van materialenMet/zonder operator
ZeefmachinesScheiden van materialenMet/zonder operator
RupsdumpersOnmisbaar voor grondverzetMet/zonder operator
HakselaarsSnel hout versnipperenMet/zonder operator
MinigraversVoor precisiewerk in kleine ruimtesMet/zonder operator
BreekhamersKrachtig slopen van beton en andere harde delenMet/zonder operator
TrilplatenVoor grondverdichting en bestratingswerkzaamhedenMet/zonder operator

Door te kiezen voor Inverma, kiest u voor een naadloze integratie van onze diensten in uw werkproces. Wij zorgen ervoor dat uw project geen vertraging oploopt en u kunt genieten van maximale productiviteit. Laat ons samen de mogelijkheden bespreken die aansluiten bij uw specifieke wensen en vereisten. Met Inverma staat u sterk, elk project weer.