Te huur: Arjes Impaktor 250 (breker/shredder)

Te huur: Arjes Impaktor 250 (breker/shredder)

De Arjes Impaktor 250 is met zijn 13 ton eigengewicht een kleine compacte machine met grootse prestaties. De machine is uiterst mobiel op de werf dankzij een rupsonderstel met afstandbediening en is zeer inzetbaar op werven in bebouwde kern met beperkte ruimte.
De Impaktor kan worden uitgerust met twee types van rotor. Een Impaktorrotor welke wordt ingezet voor vermalen van beton (al dan niet gewapend), steenpuin, wegenisasfalt en licht schroot. Een messenrotor geschikt voor het verkleinen van afvalhout, groenafval, boomstronken, restafval, autobanden, etc..
De combinatie van een rupsonderstel met een haaksysteem maakt dat de machine zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen is van de ene werf naar de andere.
De bunker waar het te breken materiaal in gestort wordt, bedraagd 2.5m³, zo kan men deze vullen en met de graafmachine intussen wat anders doen, bv materiaal nader trekken of het gebroken materiaal verwijderen van bij de machine.
Tevens is de machine uitgerust met een magneetband, zo wordt het metaal die aanwezig is in het gebroken materiaal eruit verwijdert.
De rotoropening bedraagt 1.5m op 1.4m zo kunnen lange en grote stukken verkleint worden.
De machine meet ongeveer 6.7m lang, 2.3m breed en 3.5m hoog, in transportstand is deze 2.8m hoog.

Huurprijzen

Arjes 250 met steenrotor Arjes 250 met houtrotor
165€/draaiuur 140€/draaiuur

Prijzen zijn exclusief BTW, brandstof en transport

Minimum 4 uur per dag

Deze breker huren? Neem contact op met Nicolas op het nummer +32 (0)494 99 10 40